«Κάναμε τον Πειραιά, πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρουσίασε τους υποψηφίους  Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς»,  που προέρχονται από τον υγειονομικό κλάδο, σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κ. Μιχαλολιάκος στο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:  «Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία μας. Σας ευχαριστώ γιατί όλοι μαζί κάναμε και πάλι τον Πειραιά, πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Σκύψαμε πάνω από τις ανάγκες των συμπολιτών μας, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, από την πρώτη στιγμή, εξασφαλίζοντας σε όλους το δικαίωμα να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, να έχουν στέγη να κοιμηθούν, γιατρό, φάρμακα και εμβόλια για κάθε παιδί του Πειραιά. Κανένα παιδάκι χωρίς ενισχυτική διδασκαλία. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, φωτογραφίες και κάμερες. Με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις στην κοινωνική μας ευαισθησία.

Κανένα παιδί οικογένειας που ζει στην πόλη μας δεν έμεινε χωρίς Βρεφονηπιακό Σταθμό, στηρίζοντας την εργαζόμενη και άνεργη μητέρα. Και όλα αυτά τα πετύχαμε στα 3,5 χρόνια της σκληρής οικονομικής κρίσης.

Το έργο που έχει γίνει στα 3,5 χρόνια είναι τεράστιο. 129 Έργα πνοής για τον Πειραιά, συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ, το οποίο αλλάζει την εικόνα της πόλης.

Χαράξαμε τη νέα ρότα του Πειραιά, χωρίς κομματικά λάβαρα, χωρίς μικρά και μεγάλα συμφέροντα, χωρίς παρωπίδες.

Με έργα, όχι με λόγια, δημιουργήσαμε μαζί ένα δίκτυο αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Με πίστη και αποφασιστικότητα για να κάνουμε τον Πειραιά Πόλη προνόμιο ζωής. Για εμάς και τα παιδιά μας.»

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κα Βαρβάρα Ανεμοδουρά, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Κούβαρης, η Πρόεδρος  του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά κα Μαρία Μενενάκου.

Ο Υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Περικλής Αλεβίζος.

Ο Διοικητής του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Νικόλαος Βλαχάκος, η Διοικητής του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» κα Ευαγγελία Γιαννακάκου. Ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Χρήστος Καμπούρης και πολλά στελέχη από τον υγειονομικό κλάδο του ευρύτερου Πειραιά.

 

About kymaeditor

Check Also

Σύλληψη 43χρονου για κλοπές κινητών τηλεφώνων από πελάτες νυχτερινού καταστήματος στη Σαντορίνη

Συνελήφθη  στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ένας 43χρνος αλλοδαπός σε βάρος του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *