Καλωσόρισμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά στους νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά καλωσορίζει στην αστυνομική οικογένεια τους νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Σκοπός της Ένωσής μας είναι η διεκδίκηση πάγιων αιτημάτων, η προάσπιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών, η αποκατάσταση – διευθέτηση προβλημάτων της καθημερινότητας και η ηθική – οικονομική στήριξη των συναδέλφων.

Η δύναμη της Ένωσης είναι όλοι οι συνάδελφοι. Απαιτείται λίγος προσωπικός χρόνος από κάθε έναν από εμάς για να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες – διεκδικήσεις. Πιστεύουμε στη συμμετοχή σας και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις προτάσεις και τα αιτήματά σας μέσω προσωπικής επαφής και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, εδρεύουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 37, 6ος όροφος και  λειτουργούν καθημερινά 08:00 – 15:00 για την ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας.

 

 

About kymaeditor

Check Also

Σε κλοιό συλλαλητηρίων το κέντρο της Αθήνας

Σήμερα, 22 Φεβρουαρίου βρίσκονται, ήδη, σε εξέλιξη πορείες –συγκεντρώσεις επαγγελματιών της μελισσοκομίας και του κλάδου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *