Καλύτερα φρέσκα ή κατεψυγμένα λαχανικά;

Καλύτερα φρέσκα ή κατεψυγμένα λαχανικά;

Αν και τώρα το χειμώνα υπάρχουν φρέσκα λαχανικά εποχής, όπως το λάχανο, το κουνουπίδι και το καρότο, πολλοί επιλέγουν να καταναλώνουν κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα λαχανικά, όπως για παράδειγμα φασολάκια ή αρακά. Τελικά ποια είναι καλύτερα και πιο υγιεινά; Τα φρέσκα λαχανικά προσθέτουν γεύση, υφή, χρώμα και ποικιλία σε οποιοδήποτε γεύμα. Αλλά για να προσφέρουν το …

Πηγη: Ιατρικα Νεα

About kymaeditor

Check Also

Υπουργείο Υγείας: Δημιουργία Κέντρων Φυσικού Τοκετού – δημόσια και ιδιωτικά. Η απόφαση για τις προϋποθέσεις δημιουργία τους

Με τη βοήθεια μαιών, χωρίς την παροχή επισκληριδίου ή άλλου είδους αναισθησίας, θα μπορούν  να γεννούν οι γυναίκες στα Κέντρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *