Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη και δεύτερη παγκοσμίως η Aegean

Σημαντική διάκριση για την Aegean που αναδείχτηκε καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2015, ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Παγκόσμια Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία».

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2015 κατά την διάρκεια του Paris International Airshow, κι όπως αναφέρθηκε από τους ίδιους τους διοργανωτές της απονομής, η Aegean  διατήρησε την κυριαρχία της στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ισχυρή θέση και στην παγκόσμια κατάταξη.

Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards, γνωστών ως βραβείων επιλογής επιβατών, την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Μαΐου 2015, περισσότεροι από 18,89 εκατομμύρια επιβάτες και περισσότερες από 105 εθνικότητες, επιβράβευσαν την Aegean για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της. Σημειώνεται ότι το βραβείο αυτό απονέμεται στην Aegean για 5η συνεχόμενη χρονιά και για 6η φορά από το 2009 έως σήμερα.

Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους και αριστείας στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία για μία αεροπορική εταιρία, αφού στηρίζονται αποκλειστικά στην ψήφο των επιβατών.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean  δήλωσε: «Με ιδιαίτερη τιμή παραλαμβάνουμε το βραβείο της Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρίας στην Ευρώπη για το 2015, ένα βραβείο που η Aegean λαμβάνει για πέμπτη συνεχόμενη φορά και έκτη φορά από το 2009. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιβάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και φυσικά να ευχαριστήσω το ανθρώπινο δυναμικό της Aegean ου ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις των καιρών.

Η προσπάθειά μας για περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επιβάτες μας θα συνεχιστεί με την ίδια αφοσίωση. Η σημαντική αυτή διεθνής διάκριση, αποτέλεσμα της προσήλωσής μας στην συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς μας, αποδεικνύει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να ξεχωρίσουν σε διεθνές επίπεδο και απαιτητικές, ανταγωνιστικές αγορές».

About kymaeditor

Check Also

Λήγει 26/7 η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Λογιστές και φοροτεχνικοί πιέζουν για παράταση

Σε πέντε μέρες εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, αλλά λογιστές και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *