Καμίνης: Να αξιοποιηθούν στρατόπεδα και στρατιωτικές κατασκηνώσεις για τους μετανάστες

Στο επίκεντρο του Γιώργου Καμίνη βρέθηκαν οι μετανάστες, μετά και τα όσα δήλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου και πρότεινε για τη λύση του προβλήματος να σταλθούν σε στρατιωτικές κατασκηνώσεις και στρατόπεδα.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων,  μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πρότεινε να διατηρηθούν τα κέντρα κράτησης μεταναστών, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, και να αξιοποιηθούν στρατόπεδα στην Αττική, ακόμη και οι κατασκηνώσεις αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το μεταναστευτικό, λόγω του μεγέθους του, συνιστά θέμα που πρέπει να διαχειριστεί το κράτος, και όχι οι δήμοι, ενώ σχολίασε και τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου πως οι μετανάστες «λιάζονται» στις πλατείες, λέγοντας ότι θα πρέπει να σοβαρευτούμε ώστε να μην ξαναζήσουμε στο κέντρο της Αθήνας καταστάσεις όπως αυτές του 2012, ή και χειρότερες.

About kymaeditor

Check Also

Επιπλέον δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς-Πόρος

Με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Σταύρου Βοϊδονικόλα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *