Καμμένος: Δεν κάνουμε πίσω για τις γερμανικές αποζημιώσεις- Θα θέσουμε λογικούς όρους για το θέμα

Στις γερμανικές αποζημιώσεις επικεντρώθηκε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του MEGA. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν θα κάνουμε πίσω και θα θέσουμε το θέμα με όρους που ανταποκρίνονται στη λογική» δήλωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος εκτίμησε ότι η κυρία Μέρκελ τη Δευτέρα άφησε ένα «παράθυρο» ανοιχτό για το θέμα λέγοντας ότι θα το δούμε στο πλαίσιο της επιτροπής που έχει συγκροτήσει η γερμανική βουλή για το θέμα.

Μιλώντας στο MEGA υποστήριξε ότι το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων είναι κατ’ αρχήν ηθικό αλλά διευκρίνισε ότι άλλο είναι αυτό και άλλο το κατοχικό δάνειο.

Χαρακτήρισε, επίσης, σημαντική την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα της Siemens καθώς όπως είπε «χρειάζονται δύο για τη διαθφορά» επισημαίνοντας το θέμα Χριστοφοράκου.

«Εμείς θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά. Ας μας δώσουν τα στοιχεία ποιους πλήρωναν, να πάρουμε τα λεφτά πίσω, να ξαναδούμε τις συμβάσεις από την άρχη και βλέπουμε» συμπλήρωσε.

About kymaeditor

Check Also

Εγκαινιάστηκε στη Ν. Μάκρη το Κέντρο Εκπαίδευσης της Πυροσβεστικής από την ΠτΔ παρουσία του πρωθυπουργού

Τα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος στη Νέα Μάκρη, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *