Καπερνάρος: Πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα, γιατί το έχουν εξευτελίσει

λλαγή Συντάγματος ζητά ο Βασίλης Καπερνάρος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής  τόνισε ότι ¨πρέπει να ξαναγίνει σεβαστό, γιατί τώρα τον έχουν εξευτελίσει” ενώ ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι η ψήφος του για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι αρνητική.

Μιλώντας στον Άκη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή στον RealFM 97,8, ο βουλευτής εξήγησε ότι «δεν μπορούν να μας ζητούν να πούμε τη θέση μας χωρίς να μας έχουν πει ποιος θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θα έπρεπε να έχουν πει πέντε ονόματα και να πουν ποιες θα είναι οι συμπεριφορές τους γιατί αν θα έχουν συμπεριφορά Παπούλια θα πω μεγάλο όχι».

Ο κ.Καπερνάρος είπε ότι κατά την άποψή του «πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα και να ξαναγίνει σεβαστό γιατί αυτή τη στιγμή το έχουν εξευτελίσει.Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η χώρα αν δεν θεμελιωθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε κράτος και πολίτες. Το κράτος θεωρεί τους πολίτες απατεώνες».

About kymaeditor

Check Also

Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε Ιτέα – Άμφισσα

Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Ιτέα και την Άμφισσα, πλησίον του Κορινθιακού Κόλπου, σύμφωνα με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *