Κατάσχεση 19,9 εκατ. λαθραίων τσιγάρων στο λιμάνι του Πειραιά

Στον εντοπισμό 19.960.000 λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν οι υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με το Ε’ Τελωνείο Πειραιά.
Ειδικότερα, αξιοποιώντας πληροφορίες τα στελέχη του ΣΔΟΕ εντόπισαν και κατάσχεσαν στο λιμάνι του Πειραιά μεγάλες ποσότητες καπνικών σε δύο εμπορευματοκιβώτια, από σύνολο τριών, που προήρχοντο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με δηλωθέν εμπόρευμα στα φορτωτικά έγγραφα «είδη γραφείου».
Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι τα δύο εμπορευματοκιβώτια περιείχαν συνολικά 1.996 χαρτοκιβώτια ήτοι 19.960.000 τεμάχια τσιγάρων μάρκας «777» ενώ το τρίτο περιείχε είδη γραφείου με προφανή σκοπό την παραπλάνηση των Αρχών.

Το σύνολο των διαφυγόντων δασμών ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του παραλήπτη τα στοιχεία του οποίου επί των φορτωτικών εγγράφων είναι πλαστά.

About kymaeditor

Check Also

Συνεχίζεται η έρευνα για το βρέφος που βρέθηκε δίπλα από κάδο στον Άλιμο – Τι έδειξε βιντεοληπτικό υλικό

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την συνεχιζόμενη έρευνα των Αρχών για την περίεργη υπόθεση με το παρατημένο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *