Καταγγελίες από κατοίκους του Περάματος για έντονη δυσοσμία από την Ψυτάλλεια.

Σειρά καταγγελιών από κατοίκους του Περάματος αλλά και της Σαλαμίνας και του Κερατσινίου σχετικά με δυσοσμία προερχόμενη από το χώρο επεξεργασίας λυμάτων της Ψυττάλειας έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτών των καταγγελιών και με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος , τις εγκαταστάσεις της Ψυτάλλειας επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Περάματος κ. Γιάννη Λαγουδάκη.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο αυτοψίας που διενεργεί το Τμήμα Ελέγχου Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά προκειμένου να διερευνήσει την βασιμότητα των  καταγγελιών από κατοίκους του Περάματος σχετικά με έντονη δυσοσμία που προέρχεται από την Ψυτάλλεια.
Είναι σαφές βεβαίως ότι αν διαμένει κανείς στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά δεν χρειάζονται καταγγελίες ή διαπιστώσεις καθώς είναι αισθητή η δυσοσμία σε όλο το μέτωπο της ακτογραμμής του Πειραιά ιδιαίτερα όταν πνέουν νότιοι άνεμοι . Η παραχώρηση του έργου από την ΕΥΔΑΠ σε ιδιώτες για εκμετάλλευση σε κάθε ευνομούμενη χώρα θα όφειλε να εμπεριέχει ρήτρα για τη σωστή λειτουργία του έργου.

About kymaeditor

Check Also

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα επεισόδια στου Ρέντη και τον τραυματισμό του αστυνομικού

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες έξω από το κλειστό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *