Καταγγελίες Βουράκη για το ναυάγιο της υπογειοποίησης των γραμμών των ΗΣΑΠ

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης εναντίον του Βασίλη Μιχαλολιάκου, αναφορικά με το θέμα του τραμ και το ναυάγιο της υπογειοποίησης του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου. Ο κ. Βουράκης κατήγγειλε τον νυν δήμαρχο ότι «παίζει παιχνίδια που κοστίζουν χιλιάδες ώρες ταλαιπωρίας στους Πειραιώτες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα δημόσια ταμεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Για γέλια και για κλάματα είναι οι χειρισμοί του δημάρχου Πειραιά στο θέμα του τραμ και της υπογειοποίησης του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου. Προσέξτε τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Μιχαλολιάκου:
Στην αρχή ήταν κάθετα αντίθετος με την επέκταση του τραμ στην πόλη μας.
Μετά έθεσε ως απαράβατο όρο την υπογειοποίηση του Ηλεκτρικού από το λιμάνι έως το Φάληρο.
Παρότι στην παρουσίαση της Τραμ ΑΕ για τις μονοδρομήσεις ο υπεύθυνος μετά από ερώτησή μου είχε πει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για το έργο!
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από νέα παρέμβασή μου για την μη πραγματοποίηση του έργου, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι το έργο θα ξεκινήσει άμεσα και πως τα χρήματα βρέθηκαν.
Και έρχεται τώρα η απόφαση της ΣΤΑΣΥ να διαλύσει τις όποιες ψευδαισθήσεις. Είναι προφανές ότι κάποιοι, και ο κ. Μιχαλολιάκος, παίζουν παιχνίδια που κοστίζουν χιλιάδες ώρες ταλαιπωρίας στους Πειραιώτες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα δημόσια ταμεία».

About kymaeditor

Check Also

Στη φυλακή ο 26χρονος για τη φονική παράσυρση της φοιτήτριας

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 26χρονος οδηγός, ο οποίος κατηγορείται …