Καταγγελίες για παράνομες εργασίες στον Οίκο Ναύτου

Η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού προχώρησε σε καταγγελία για παράνομες εργασίες στον ισόγειο χώρο του κτιρίου του Οίκου Ναύτου.

Παρά την καταγγελία της ΠΕΜΕΝ από τις 19-8-2014 και την σύμφωνη απάντηση του ΝΑΤ (20-8-2014) να μην πραγματοποιηθεί καμία μεταβολή των λειτουργιών χρήσης του κτιρίου του Οίκου Ναύτη, να καταθέσουν προτάσεις οι ενδιαφερόμενοι και να συζητηθεί το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΤ στις 11-9-2014, παράνομα έγιναν εργασίες το Σαββατοκύριακο στον ισόγειο χώρο.
Συγκεκριμένα από σημερινή καταγγελία της ΥΓ. Υπηρεσίας του Οίκου Ναύτη, γίνεται αναφορά για συνέχιση των παρεμβάσεων και εργασιών στον ισόγειο  χώρο όπου εδράζεται η Ελεγκτική Ιατρική Υπηρεσία και ο χώρος του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Καταδικάζουμε αυτές τις μεθοδεύσεις και απαιτούμε να σταματήσει κάθε μεταβολή στο χώρο του Οίκου Ναύτη, την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του ΝΑΤ και υλοποίηση της απόφασης να κατατεθούν εγκαίρως και εγγράφως οι προτάσεις από 2η ΥΠΕΠΕΔΥ  και τον Ο.Ν, ώστε να συζητηθούν σε συνεδρίαση του Δ.Σ του ΝΑΤ στις 11-9-2014.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

About kymaeditor

Check Also

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή 22 κιλών κοκαΐνης

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 28-11-2022 στην Αθήνα και στους Αγίους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *