«Να λογοδοτήσει ο Αρβανιτόπουλος για τις προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του κ. Μώραλη»

Τα βέλη του προς τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο έστρεψε ο Θεόδωρος Δρίτσας με αφορμή την πρόσκληση του υπουργού Παιδείας προς τους κ.κ Γιάννη Μώραλη και Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσω υπηρεσιών courier, για το cocktail party της ερχόμενης Τρίτης στην περιοχή της Καστέλλας.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θ. Δρίτσας καταγγέλλει τον Κ. Αρβανιτόπουλο ότι «από το Υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά». Ο κ. Δρίτσας καλεί τον υπουργό Παιδείας «να λογοδοτήσει», καθώς «τα ζητήματα αυτά είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο».

Τι απαντά το υπουργείο Παιδείας

Άμεση ήταν η απάντηση από το υπουργείου το οποίο με ανακοίνωση αναφέρει πως καμία δαπάνη δεν έχει πραγματοποιηθεί από το υπουργείο Παιδείας για σκοπούς πέραν των αρμοδιοτήτων του.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας «περί δαπανών του ΥΠΑΙΘ για προεκλογικούς σκοπούς» “πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας. Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό.”

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση στο Άλσος Αγίου Φιλίππου

Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση  διοργανώθηκε χθες από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη ενώ  συμμετείχαν μέλη της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *