Καταγγελίες Τσάκαλου για άσκηση πίεσης από την Αντιτρομοκρατική στη Δικαιοσύνη

Για πιέσεις της Αντιτρομοκρατικής προς την Δικαιοσύνη προκειμένου να φυλακιστεί η μητέρα του έκανε λόγο ο Χρήστος Τσάκαλος. Ο φυλακισμένος τρομοκράτης για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς δήλωσε στην “Εφημερίδα των Συντακτών”: «Μείναμε και μιλήσαμε με τους εισαγγελείς Ασπρογέρακα και Νικόπουλο περίπου τρεις ώρες και συζητήσαμε ακόμα και για τον Καζαντζάκη και τον Νίτσε. Οι εισαγγελείς ήταν φιλικοί μαζί μας και έδειχναν κατανόηση».

Παράλληλα πρόσθεσε πως φάνηκε ότι έγινε απολύτως κατανοητή, μετά τη συζήτηση η πρόθεση των ανακριτών να μην υπάρξουν συνέπειες για τη μητέρα και τη σύζυγο του αδελφού του, πέραν του πλημμελήματος της υπόθαλψης. Λίγες όμως ώρες αργότερα, οι κρατούμενοι πληροφορούνταν ότι οι δύο γυναίκες θα προφυλακιστούν.

Στην ερώτηση της «Εφημερίδας των Συντακτών» στο πού αποδίδει ο ίδιος τη «μεταστροφή» του κλίματος ο Χρήστος Τσάκαλος απάντησε: «Η δική μου γνώμη και βεβαιότητα είναι η τρομερή πίεση που ασκήθηκε από την Αντιτρομοκρατική. Ο πλήρης θρίαμβος της Αντιτρομοκρατικής σε βάρος συγγενών και φίλων μας, που απλά επέλεξαν να σταθούν δίπλα μας και να μην μας απομονώσουν. Τόσο απλά!»

About kymaeditor

Check Also

Συνελήφθη 27χρονος – Προσπάθησε να βιάσει 2 γυναίκες στην Κηφισιά

Στη σύλληψη ενός 27χρονου στην Κηφισιά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές τη Δευτέρα 20 Μαρτίου με την κατηγορία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *