Καταγγελίες Ψινάκη για κλοπή οχημάτων στο Δήμο Μαραθώνα

Τα όσα συμβαίνουν στο  δήμο Μαραθώνα, από την ημέρα που ανέλαβε την δημαρχία ο Ηλίας Ψινάκης, δεν έχουν προηγούμενο. Στην αρχή ήταν η “μαύρη τρύπα” στα οικονομικά του δήμου, την οποία ανακάλυψε ο νέο δήμαρχος  και τώρα σειρά πήραν οι κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα, στην καταγγελία ότι κλάπηκαν εφτά οχήματα, τέσσερα φορτηγά την Κυριακή  και άλλα τρία δημοτικά αυτοκίνητα προ εικοσαημέρου προέβει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ψινάκης ενημέρωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και την ΕΛΑΣ με αποτέλεσμα άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων να βρεθούν στο δημαρχείο Μαραθώνα προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση. Αξίζει δε να ση,ειωθεί ότι οι άγνωστοι δράστες που έδρασαν με μαφιόζικο τρόπο, όχι μόνο έκλεψαν τα οχήματα αλλά έσπασαν και το πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται στο ίδιο σημείο, παίρνοντας εκατοντάδες λίτρα πετρελαίου και βενζίνης.

Συνεργάτες του κ. Ψινάκη κάνουν λόγο για «δολιοφθορά» και «περίεργη υπόθεση» την οποία συσχετίζουν με τις πρόσφατες καταγγελίες του δημάρχου Μαραθώνα για σκάνδαλα στο δήμο.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Νίκαιας -Ρέντη: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Εκτελεσμένους του Μπλόκου της Κοκκινιάς

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη σας προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Εκτελεσμένους του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *