Καταργείται η γραμμή Express «Πειραιάς – Ακρόπολη – Σύνταγμα»

Περικοπές και τροποποιήσεις δρομολογίων των λεωφορείων θα υπάρχουν από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου. Οι αλλαγές αφορούν οχτώ γραμμές στα βόρεια και δυτικά προάστια της Αθήνας ενώ καταργείται προσωρινά και η γραμμή Express «Πειραιάς – Ακρόπολη – Σύνταγμα» που είχε δρομολογηθεί τον Μάιο με στόχο την εξυπηρέτηση των τουριστών της κρουαζιέρας.

Αναλυτικά οι αλλαγές

Οι αλλαγές που αποφασίστηκαν είναι:

Η τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής 704 Καματερό – Στ. Αττικής ώστε να φτάνει έως την πλατεία Αγίων Αναργύρων. Η γραμμή θα μετονομαστεί σε 704 Καματερό-Πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Η τροποποίηση της γραμμής 701 Καματερό – Ιλιον – Στ. Αττικής ώστε να διέρχεται από το σταθμό της Ανθούπολης μετονομαζόμενη σε 704 Καματερό – Ιλιον – Στ. Ανθούπολης.

Η τροποποίηση της γραμμής 747 Πετρούπολη – Πανόραμα – Στ. Αττικής ώστε να διέρχεται από τον σταθμό Ανθούπολης. Θα μετονομαστεί σε Πετρούπολη – Πανόραμα – Στ. Ανθούπολης.

Η κυκλική γραμμή 527 Πεύκη – Μαρούσι θα τροποποιηθεί σε Πεύκη – Στ. Νερατζιώτισσας ώστε να καταλήγει στον σταθμό.

Η κυκλική γραμμή 501 Πεύκη – Μαρούσι Α μετονομάζεται σε Πεύκη – Μαρούσι.

Στη γραμμή 640, που είναι τοπική του Ηρακλείου, μεταφέρεται μόνιμα η αφετηρία από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην οδό Κουντουριώτου.

Η γραμμή 444 Στ. Χαλάνδρι – Γαλάτσι – Στ. Ανω Πατήσια γίνεται κυκλική και μετονομάζεται σε Στ. Ειρήνη – Γαλάτσι – Στ. Ανω Πατήσια, ενώ ορίζεται νέα αφετηρία και τέρμα επί της οδού Νεραντζιωτίσσης.

Τροποποιείται η γραμμή Β8 Πολυτεχνείο – Ν. Φιλαδέλφεια – Μεταμόρφωση και μετονομάζεται σε 619 Μεταμόρφωση – Ν. Φιλαδέλφεια – Στ. Ανω Πατησίων με αφετηρία και τέρμα στην οδό Ζέας Μεταμόρφωσης.

About kymaeditor

Check Also

Ζάκυνθος: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγρότης 53 ετών, ο οποίος έκανε εργασίες σε κτήμα με ελιές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *