Καταργείται η γραμμή Express «Πειραιάς – Ακρόπολη – Σύνταγμα»

Περικοπές και τροποποιήσεις δρομολογίων των λεωφορείων θα υπάρχουν από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου. Οι αλλαγές αφορούν οχτώ γραμμές στα βόρεια και δυτικά προάστια της Αθήνας ενώ καταργείται προσωρινά και η γραμμή Express «Πειραιάς – Ακρόπολη – Σύνταγμα» που είχε δρομολογηθεί τον Μάιο με στόχο την εξυπηρέτηση των τουριστών της κρουαζιέρας.

Αναλυτικά οι αλλαγές

Οι αλλαγές που αποφασίστηκαν είναι:

Η τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής 704 Καματερό – Στ. Αττικής ώστε να φτάνει έως την πλατεία Αγίων Αναργύρων. Η γραμμή θα μετονομαστεί σε 704 Καματερό-Πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Η τροποποίηση της γραμμής 701 Καματερό – Ιλιον – Στ. Αττικής ώστε να διέρχεται από το σταθμό της Ανθούπολης μετονομαζόμενη σε 704 Καματερό – Ιλιον – Στ. Ανθούπολης.

Η τροποποίηση της γραμμής 747 Πετρούπολη – Πανόραμα – Στ. Αττικής ώστε να διέρχεται από τον σταθμό Ανθούπολης. Θα μετονομαστεί σε Πετρούπολη – Πανόραμα – Στ. Ανθούπολης.

Η κυκλική γραμμή 527 Πεύκη – Μαρούσι θα τροποποιηθεί σε Πεύκη – Στ. Νερατζιώτισσας ώστε να καταλήγει στον σταθμό.

Η κυκλική γραμμή 501 Πεύκη – Μαρούσι Α μετονομάζεται σε Πεύκη – Μαρούσι.

Στη γραμμή 640, που είναι τοπική του Ηρακλείου, μεταφέρεται μόνιμα η αφετηρία από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην οδό Κουντουριώτου.

Η γραμμή 444 Στ. Χαλάνδρι – Γαλάτσι – Στ. Ανω Πατήσια γίνεται κυκλική και μετονομάζεται σε Στ. Ειρήνη – Γαλάτσι – Στ. Ανω Πατήσια, ενώ ορίζεται νέα αφετηρία και τέρμα επί της οδού Νεραντζιωτίσσης.

Τροποποιείται η γραμμή Β8 Πολυτεχνείο – Ν. Φιλαδέλφεια – Μεταμόρφωση και μετονομάζεται σε 619 Μεταμόρφωση – Ν. Φιλαδέλφεια – Στ. Ανω Πατησίων με αφετηρία και τέρμα στην οδό Ζέας Μεταμόρφωσης.

About kymaeditor

Check Also

Θανάσιμος τραυματισμός άνδρα μετά από πτώση σε γκρεμό στο Πόρτο Ράφτη

Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας από γκρεμό, πλησίον της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο Πόρτο Ράφτη Αττικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *