«Κερδίζει» τους Πειραιώτες ο Ιωσήφ Βουράκης

Κερδίζει πόντους μέρα με τη μέρα ο Ιωσήφ Βουράκης. Ο υποψήφιος ανεξάρτητος δήμαρχος Πειραιά δείχνει να έχει αγαπηθεί από μεγάλο μέρος των πολιτών του μεγάλου λιμανιού, αφού η νεαρή του ηλικία, χωρίς να στερείται εμπειριών από την τοπική αυτοδιοίκηση αφού ήταν πρώτος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος το 2010., η εργατικότητά του και το γεγονός ότι είναι από τους λίγους υποψηφίους στο Πειραιά που είναι γέννημα θρέμμα της πόλης (κάτι που έχουμε γράψει εμείς σε παλαιότερο άρθρο) αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα, προκειμένου να ψηφιστεί από τον Πειραιώτικο λαό.

Στόχος του νεαρού επιχειρηματία είναι, όπως έχει πει και ο ίδιος, να συσπειρώσει στο πλευρό του όλους τους ανεξάρτητους ψηφοφόρους του Πειραιά και μέχρι στιγμής δείχνει να τα καταφέρνει.

Πλήθος κόσμου στη Καστέλλα

Τρανή απόδειξη αποτέλεσε και η προεκλογική του συγκέντρωση στη Καστέλλα, εγκαινιάζοντας τον προεκλογικό του αγώνα και δίνοντας «σύνθημα νίκης» για τον συνδυασμό του ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ,  όπου οι\ κόσμος έδωσε δυναμικό παρών. Στην σύντομη ομιλία του ο Ιωσήφ Βουράκης μίλησε για τον Πειραιά που θα ήθελε να δει… Έναν ανθρώπινο – καθημερινό Πειραιά που θα τον χαίρονται οι πολίτες. Έκανε λόγο για αξιοποίηση «νέων δυνάμεων και νέων προσώπων» που με υπόβαθρο την εμπειρία των παλαιοτέρων, θα δουλέψουν με όραμα και διάθεση για την πόλη.

«Στον Πειραιά δεν συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα»

Στο μεταξύ, το μήνυμα ότι «στον Πειραιά δεν συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα» προέταξε στη διάρκεια της συνέντευξής του στο web -tv του «otanews.gr» ο  Ιωσήφ Βουράκης. Ο κ. Βουράκης εμφανίστηκε σφόδρα επικριτικός για τα πεπραγμένα της παρούσας δημοτικής Αρχής υπό τον κ. Β. Μιχαλολιάκο, ενώ ανέφερε ότι ο τελευταίος οικειοποιήθηκε έργα προηγούμενων δημάρχων φέροντας, μάλιστα, ως παράδειγμα την επαναλειτουργία του δημοτικού θεάτρου Πειραιά. Ε

Eν συνεχεία, ερωτηθείς για τη σχέση του νυν δημάρχου Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης απάντησε ότι απλώς «είναι ανύπαρκτη». Πέραν των προαναφερθέντων, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά υπήρξε κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην απόλυση δημοτικών υπαλλήλων, ακόμη και εάν του τεθεί τέτοιο ζήτημα τελεσιγραφικά από την κυβέρνηση.

Μ. Κάσσης

About kymaeditor

Check Also

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων: Αρχαιολογικός περίπατος στο Ιερό του Ποσειδώνα στην Καλαυρεία Πόρου

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία θρησκευτικά κέντρα του Αργοσαρωνικού, …