Κι άλλο ένα πυροτέχνημα στον Πειραιά για την αποτροπή της πώλησης του ΟΛΠ.

Γράφει ο Μαύρος Ταϋγετος

Μετά την πρόσφατη πρωτοβουλία του Δημάρχου Περάματος να προκαλέσει συνάντηση των βουλευτών της Β Πειραιά για να αντισταθούν στην πώληση του 51% του ΟΛΠ ΑΕ ακολουθούν και άλλα πυροτεχνήματα. Και σίγουρα εντυπωσιακό το ενδιαφέρον του κ. Λαγουδάκη για τον ΟΛΠ αλλά καλό θα ήταν να ξεκινήσει με ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη που είναι της άμεσης εντοπιότητας του.
Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά αναμένεται η πρόταση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Πηρούνια για δημοψήφισμα στον Πειραιά σχετικά την πώληση του ΟΛΠ. Εντυπωσιακό το πυροτέχνημα αλλά μάλλον ο κ. Πηρούνιας δε γνωρίζει ότι η ΟΛΠ ΑΕ δεν είναι δημοτική επιχείρηση αλλά ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Απλά έχει εκπρόσωπο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά στο Διοικητικό της Συμβούλιο (τον εκάστοτε Δήμαρχο- μη εκτελεστικό μέλος) και λόγο δεν έχουν οι δημότες του Πειραιά στις αποφάσεις αλλά οι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας. Ίσως ο κ. Πηρούνιας θέλει να δώσει αίγλη κεντρικής πολιτικής σκηνής στα δημοτικά γι’ αυτό σκέφθηκε να προτείνει κι αυτός το επίκαιρο δημοψήφισμα.
Ας περιορίσουμε την αμετροέπεια και να προτείνουμε σύνεση παιδιά. Αν θέλετε δημοψήφισμα κάντε το για το τραμ, για το Μικρολίμανο,για την ποιότητα ζωής στον Πειραιά!Και αν κάτι πρέπει να διεκδικηθεί είναι ο Δήμος του Πειραιά να αυξήσει τα έσοδα του από το Λιμάνι που σήμερα είναι μηδαμινά.

About kymaeditor

Check Also

Σαλαμίνα: 24ωρη απεργία σήμερα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη

Στην προκήρυξη 24ωρης απεργίας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στην Σαλαμίνα σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου προχώρησαν το Συνδικάτο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *