Κορυδαλλός: Συγκέντρωση τροφίμων και είδη πρώτης Ανάγκης στα Σούπερ Μάρκετ και στην «Κυριακή χωρίς Μεσάζοντες»

Παρασκευή, Σάββατο 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014 στα Supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος στην πλατεία Μέμου και My Market στη Λ. Γρ. Λαμπράκη, θέλουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Σε αυτόν τον όμορφο, γεμάτο συγκινήσεις αγώνα ζωής εμείς συνεχίζουμε και σας περιμένουμε».

Με αυτά τα λίγα λόγια οι πρόσκοποι του 8ου Συστήματος μας καλούν να ενισχύσουμε την προσπάθεια συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση του προγράμματος Στηρί-ΖΩ των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Μέλη του 8ου συστήματος θα βρίσκονται την Παρασκευή 5 το απόγευμα έως 8.00 το βράδυ και Σάββατο 10.οο το πρωϊ έως 8 το βράδυ έξω από τα δυο σούπερ μάρκετ της πόλης.
Παράλληλα, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ» θα συγκεντρώνει τρόφιμα στο δημοτικό πάρκινγκ στη διάρκεια της δράσης «Κυριακή χωρίς μεσάζοντες».

«Ο Δήμος Κορυδαλλού και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην υπεράσπιση του βιοτικού επιπέδου των Κορυδαλλιωτών, στην προστασία της αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. «Μεθοδικά, διακριτικά, με διαφάνεια και ευαισθησία στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. (Φωτό από περσινή δράση των Προσκόπων για την ενίσχυση του προγράμματος).&l

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η αυτοδιοίκηση, εξαντλούμε κάθε δυνατότητα προκειμένου να σταθούμε με σεβασμό και διακριτικότητα, δίπλα στον καθένα ανάλογα με τις ιδιαίτερες προσωπικές δυσκολίες, τις ανάγκες του και την οικογενειακή του κατάσταση. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια έχουμε επιθυμούμε να έχουμε αρωγούς όλους τους πολίτες και τους φορείς του Κορυδαλλού. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο 8ο Σύστημα Προσκόπων, στα παιδιά και στις οικογένειές τους αλλά και στα στελέχη του προσκοπισμού για την κοινωνική ευαισθησία και τις πράξεις αλληλεγγύης, που οργανώνουν συστηματικά για την ενίσχυση των συμπολιτών μας. Η δυναμική τους παρουσία αλλά και όλων των Κορυδαλλιωτών που υποστηρίζουν με όσες δυνάμεις έχουν το πρόγραμμα Στηρί-ΖΩ, αποδεικνύει καθημερινά ότι ειδικά στην κρίση παραμένουμε κοινωνία».

Αιχμές του προγράμματος Στηρί-ΖΩ αποτελούν η Τράπεζα Τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το Κοινωνικό Μαγειρείο και η δράση Άμεσης Στήριξης Αστέγων και Απόρων αποτελούν, οι οποίες λειτουργούν στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλατεία Μέμου.

About kymaeditor

Check Also

Επιπλέον δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς-Πόρος

Με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Σταύρου Βοϊδονικόλα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *