Κορυδαλλός: Συγκεντρώθηκαν 2,6 τόνους τρόφιμα για το πρόγραμμα «ΣτηριΖΩ»

Την έμπρακτη στήριξη και ευαισθησία τους έδειξαν για μια ακόμα φορά οι δημότες του Κορυδαλλού και οι Πρόσκοποι του 8ου Συστήματος, οι οποίοι από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου συγκέντρωσαν 2,6 τόνους τρόφιμα για την ενίσχυση του προγράμματος ΣτηρίΖΩ των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.

Την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί οι Πρόσκοποι βρίσκονταν στην είσοδο των Supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος στην πλατεία Μέμου και My Market στη Λ. Γρ. Λαμπράκη, καλώντας τους κατοίκους, μαζί με τις αγορές τους να προμηθευτούν βασικά είδη, που έχει ανάγκη η Τράπεζα Τροφίμων και το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου.
Η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και των εργαζομένων στα καταστήματα, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, αφού συγκεντρώθηκαν σχεδόν 2 τόνοι τρόφιμα!

Το ίδιο θερμή ήταν η ανταπόκριση των δημοτών και το πρωί της Κυριακής, όπου στη διάρκεια της δράσης «Κυριακές χωρίς Μεσάζοντες» οι δημότες μαζί με τις δικές τους αγορές προμηθεύτηκαν και πρόσφεραν 650 κιλά προϊόντα από τους παραγωγούς. Τις θερμές του ευχαριστίες για την στήριξη και την επιτυχημένη προσπάθεια τους, την κοινωνική ευαισθησία και τις πράξεις αλληλεγγύης που οργανώνουν συστηματικά για την ενίσχυση των συμπολιτών μας εξέφρασε στα στελέχη, τα μέλη και τις οικογένειες του 8ου Συστήματος ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

About kymaeditor

Check Also

Η Γλυφάδα αποκτά Δημοτικό Γηροκομείο στο χώρο του πρώην αεροδρομίου

Μια στέγη αγάπης και φροντίδας, ένα δημιούργημα άρτιας κατασκευής και υψηλών προδιαγραφών που απευθύνεται στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *