Κουμουτσάκος κατά Δούρου: “Παρέδωσε την καθαριότητα της Περιφέρειας σε ιδιώτες”

“Καρφιά” εναντίον της Ρένα Δούροου έριξε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε ότι η Περιφέρεια Αττικής ανέθεσε την καθαριότητα σε ιδιώτες.

Ειδικότερα,  ο  Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφέρει πως «η υποκρισία περισσεύει…» και προσθέτει ότι η κα Δούρου, αφού χρησιμοποίησε τις καθαρίστριες προεκλογικά, αμέσως μετά την εκλογή της, «έβγαλε τα επαναστατικά της γάντια και παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη την καθαριότητα της Περιφέρειας σε ιδιωτικές εταιρείες».

Τι απαντά η Δούρου

Την απάντησή της στο δημοσίευμα που καταγγέλλει πως η Περιφέρεια Αττική κρέμασε τις καθαρίστριες έδωσε η Ρένα Δούρου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, η κ. Δούρου είπε πως θα συνεχίσει να συμπαραστάκεται στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών για λόγους αρχής.

«Ο υποβιβασμός του αγώνα τους σε μία πελατειακή πράξη αποτελεί λαϊκισμό», τόνισε η κ. Δούρου, υπογραμμίζοντας ότι σκοπός τους είναι να επιστρέψουν στην εργασία τους, «από την οποία απολύθηκαν παράνομα, δεν διεκδικούν ελεημοσύνη. Και ούτε βέβαια να χρησιμοποιούνται για ανομολόγητες, αλλά εν τέλει πολύ φανερές σκοπιμότητες».

 

Μεταξύ άλλων, η κ. Δούρου δήλωσε: «Δεν υπήρχε προεκλογικά ή μετεκλογικά καμία δέσμευση για προσλήψεις γενικά στην Περιφέρεια ή για προσλήψεις των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών ειδικά. Κι αυτό γιατί η δική μας πολιτική βρίσκεται στον αντίποδα μίας πελατειακής αντίληψης».

 

Τέλος η κ. Δούρου είπε πως οι συμβάσεις με την ιδιωτική εταιρία υπογράφηκαν από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και πως θα επανεξεταστούν στην επιτροπή οικονομικών της Περιφέρειας.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Κλειστά ΚΕΠ λόγω ανακαίνισης

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο του έργου «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΠ» που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *