Κρεοπωλείο με ληγμένα κρέατα στο Ρέντη

Επιχείρηση εμπορίας φρούτων και λαχανικών, 153 πλαστικές κλούβες με τομάτες συνολικού βάρους 1836 κιλών και 29 κλούβες με πιπεριές συνολικού βάρους 261 κιλών, οι οποίες δεν έφεραν τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία σημάνσεις επί των μέσων συσκευασίας, εντόπισαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στην Κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη.

Μετά την σύνταξη της σχετικής έκθεσης ελέγχου, η συγκεκριμένη επιχείρηση παραπέμπεται στην επιτροπή κυρώσεων, προκειμένου να της επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Επιπλέον, σε κρεοπωλείο στην περιοχή του Ρέντη, κατά τον διενεργηθέντα υγειονομικό έλεγχο, οι ελεγκτές εντόπισαν και κατέσχεσαν βόεια συκώτια Γαλλίας βάρους 30 κιλών και αρνίσια συκώτια βάρους 20 κιλών, λόγω λήξης του ορίου συντήρησης. Τα παραπάνω προϊόντα, αφού χαρακτηρίστηκαν μη ασφαλή-ακατάλληλα προς βρώση και κατανάλωση, αποσύρθηκαν από την αγορά και καταστράφηκαν. Η σχετική κτηνιατρική έκθεση κατάσχεσης διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

About kymaeditor

Check Also

Σύλληψη 46χρονου για κλοπή από κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου,  στον Άγιο Δημήτριο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *