Κυβερνητικό Συμβούλιο:” Συνεχίζουμε με την ίδια αποτελεσματικότητα”

“Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, πιστοί στα λαϊκή εντολή” ανέφεραν κυβερνητικές πηγές αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια του Κυβερνητικού Συμβουλίου έγινε διεξοδική ενημέρωση των υπουργών από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με την απόφαση του Eurogroup.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι υπουργοί επικρότησαν το σημαντικό βήμα που έγινε, καθώς για πρώτη φορά μια ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε ουσιαστικά και κέρδισε σημαντικά οφέλη.

Το κυβερνητικό Συμβούλιο απασχόλησε το σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα σταλθεί στους εταίρους από την ελληνική κυβέρνηση την προσεχή Δευτέρα.

Κατά την αποχώρησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα γίνει δεκτή η λίστα που θα στείλει η κυβέρνηση. Οπως σημείωσε, θα το αποφασίσουν με ένα Ναι ή Οχι οι τρείς θεσμοί, ενω σε περίπτωση αρνητικής απάντησης θα συνεδριάσει και πάλι το Eurogroup.
Πηγή: ΑΜΠΕ.

About kymaeditor

Check Also

Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου στην Αθήνα: Το μπόνους των 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό και τα σχέδια για μαζικό χτύπημα

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα μετά τη σύλληψη δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *