Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων από τον ηλεκτρικό στο Νέο Φάληρο έως και την αερογέφυρα της Γ. Λαμπράκη

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς από την Μεγάλη Δευτέρα αφού θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων.

Πιο συγκεκριμέμα, ενόψει των εορτών του Πάσχα και στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών, οι οποίοι πρόκειται να μετακινηθούν οδικώς προς και από την περιφέρεια, επισημαίνονται τα σημεία του Εθνικού και Βασικού οδικού δικτύου, όπου πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτελούμενων οδικών εργασιών.

Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 20,300, στον Σαρανταπόταμο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων και έργων διευθέτησης χειμάρρου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Λεωφόρος Ποσειδώνος – Μ. Ασίας, στο τμήμα της από το ύψος του Σταθμού ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου έως και την αερογέφυρα της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τροχιοδρόμου (τραμ). Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 39,100 (μέχρι τη Μ. Τετάρτη), εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Ημικόμβο Μεγάρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εκ περιτροπής από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Τροχαίας λαμβάνονται τα απαιτούμενα  μέτρα για τη διευκόλυνση  της  κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία των έργων, να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και καθυστερήσεων, μπορούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές ή να εκκινούν νωρίτερα.

About kymaeditor

Check Also

Καμίνια: Σύλληψη 41χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης για επίθεση σε βάρος αλλοδαπού

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *