Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης επικινδυνοτήτων και εργασιών μικρής κλίμακας , θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τη χ/θ 23+500( A / K Θηβών) έως και τη χ/θ 59+800 (3,160 χλμ μετά τον Α/Κ Κινέττας), περιοχής Δήμων Μάνδρας, Μεγαρέων και Νέας Περάμου, από 01.04.2018 έως 30.04.2018, τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο κατά τις ώρες 07:00΄ έως 20:00΄, ως εξής :

Τοπικός αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), καθ’ όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Εναλλάξ τοπικός αποκλεισμός της μεσαίας και της αριστερής μόνο ή της μεσαίας και της δεξιάς μόνο λωρίδας κυκλοφορίας, σε συνδυασμό με τη Λ.Ε.Α., συμπεριλαμβανομένων των σηράγγων και των κλάδων των ανισόπεδων κόμβων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Τις περιόδους εορτών δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες .
Ως περίοδος εορτών χαρακτηρίζονται τα χρονικά διαστήματα που διαμορφώνονται από τις επίσημες αργίες του έτους, σε συνδυασμό με κάθε Σάββατο και Κυριακή, όπου πραγματοποιούνται μαζικές μετακινήσεις, ήτοι 05 έως 10.04.2018 και 27 έως 30.04.2018.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

About kymaeditor

Check Also

Κοντονής για ΟΑΚΑ: Το 2015 δεν βρισκόταν ούτε ο φάκελος του έργου

το γεγονός ότι ένα θηριώδες έργο, όπως το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, έχει βασιστεί σε μία άδεια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *