Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πόρο εν όψει της πασχαλινής περιόδου

Aντίστροφα μετράμε για το Πάσχα και στον Πόρο ανακοινώθηκαν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της εορταστικής περιόδου που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ειδικότερα, ο δήμος Πόρου  ενημερώνει ότι με Απόφαση του Δημάρχου  απαγορεύεται η είσοδος όλων των οχημάτων (και δικύκλων) εκτός ταξί, οχημάτων ΑΜΕΑ, βαν ξενοδοχείων και δικύκλων διανομής εστιατορίων, στις ακόλουθες περιοχές, ημερομηνίες και ώρες:

 

Τρίτη 24.3.2015 (λιτανεία εικόνας Ευαγγελισμού), 19:00 έως 20:00:

Από Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) έως πλατεία Αγ. Ιωάννη

Τετάρτη 25.3.2015 (εορτασμός Εθνικής Επετείου), 8:00 έως 13:00:

Από κτίριο Συγγρού έως πλατεία Αγ. Ιωάννη.

Κυριακή 29.3.2015 (επισκεπτήριο), 9:30 έως 16:00:

Από κτίριο Συγγρού έως πλατεία Αγ. Ιωάννη.
* Σε περίπτωση βροχής: κατά τις ημέρες των επισκεπτηρίων δεν θα ισχύσουν οι ανωτέρω απαγορεύσεις, ενώ κατά την μέρα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου η απαγόρευση θα περιορισθεί μόνο από 10:30 έως 12:30 από Τράπεζα Πειραιώς έως την πλατεία Αγ. Ιωάννη.

Επίσης, ενόψει της περιόδου του Πάσχα, η δημοτική αρχή παρακαλεί όλους τους οδηγούς να σεβαστούν τις απαγορεύσεις στάθμευσης.
Με επιστολή του, ο Δήμαρχος Πόρου θα ζητήσει από το Α.Τ. και το Λιμεναρχείο να περιφρουρήσουν τις εν λόγω απαγορεύσεις, ειδικά από το Σινεμά έως το Μουσείο (στάθμευση αυτοκινήτων επιτρέπεται μόνο απέναντι από τη δημοτική αγορά και δικύκλων μόνο στους προκαθορισμένους χώρους), απευθύνοντας προειδοποιήσεις για τις επόμενες δέκα μέρες και επιβάλλοντας τα προβλεπόμενα πρόστιμα από την 1η Απριλίου και μετά.

Κατ’ εξαίρεση, για τις ακόλουθες περιπτώσεις η δημοτική αρχή παρακαλεί τις αρμόδιες αρχές να είναι ιδιαίτερα αυστηρές και να ξεκινήσουν άμεσα την επιβολή προστίμων, μετά από μία και μόνο ημέρα προειδοποιήσεων:

Στάθμευση οχημάτων και δικύκλων επί πεζοδρομίων και πλατειών

Στάθμευση οχημάτων από αρχή πιάτσας ταξί έως Πλατεία Ηρώων

Στάθμευση οχημάτων και δικύκλων εντός του Άλσους Παπαντωνίου

Τέλος, ενημερώνουμε ότι, με νεότερη Απόφαση Δημάρχου,από την Μ. Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα και εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, θα επιβληθεί για τις βραδινές ώρες (20:00 – 00:30) απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων (και δικύκλων εκτός ταξί, οχημάτων ΑΜΕΑ, βαν ξενοδοχείων και δικύκλων διανομής εστιατορίων), από το κτήριο Συγγρού έως την πλατεία Αγ. Ιωάννη.

About kymaeditor

Check Also

Πασαλιμάνι: 33η Έκθεση “Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση -Τοπικά Προϊόντα και Γεύσεις Ελλάδας”

Η 33η Έκθεση “Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση -Τοπικά Προϊόντα και Γεύσεις Ελλάδας”  πραγματοποιείται  από 1 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *