Κόβει τη “μπέμπα” 750.000€ του Βενιζέλου ο Τσίπρας

Τα όσα ανακοίνωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης περί λιτού βίου φαίνεται ότι δεν ισχύουν μόνο για τον απλό κόσμο αλλά (όπως και πρέπει να είναι) και για τους  πολιτικούς και  δη πρώην κυβερνητικών αξιωματούχων που  απολάμβαναν παροχές, που πολλές φορές ξεπέρναγαν την λογική και προκαλούσαν την κοινή γνώμη. Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να έχει βάλει στο μάτι την BMW αξίας 750.000€ του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος θα κληθεί να παραδώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του arouraios.gr , το πανάκριβο αυτό αυτοκίνητο.

Ο πρωθυπουργός  και η νέα κυβέρνηση πρόκειται να πάρουν μια σειρά μέτρων που θα ακυρώσουν όλες τις προκλητικές παροχές που απολαμβάνουν πρώην κυβερνητικοί αξιωματούχοι, για να στείλουν ένα σαφές μήνυμα προς την κοινωνία.

Έτσι πρώτο θύμα των «περικοπών» θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος που θα αποχωριστεί την θωρακισμένη BMW που κόστισε στο Ελληνικό δημόσιο 750.000€.

Πρόκειται για το κορυφαίο αμάξι των αυτοκινήτων ασφαλείας BMW, για το πρώτο θωρακισμένο μοντέλο παγκοσμίως που φέρει πιστοποίηση επιπέδου B7 και για τα κρύσταλλα. Διαθέτει πέρα από δερμάτινα καθίσματα και όλες τις υπερπολυτελείς ανέσεις, ειδική θωράκιση για τα λάστιχα, τα παράθυρα ακόμη και ειδική θωράκιση στο χώρο του ρεζερβουάρ.

About kymaeditor

Check Also

Δ. Μιχαηλίδου: Το ενδιαφέρον μας είναι εστιασμένο στην υγεία και στην ασφάλεια της 14χρονης

«Το ενδιαφέρον όλων μας αυτήν τη στιγμή είναι εστιασμένο στην έφηβη κοπέλα, στην υγεία και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *