Κόβονται τα γλέντια και τα πασχαλινά σόου στα στρατόπεδα

Μία εβδομάδα έμεινε για να γιορταστεί και φέτος το Πάσχα. Ωστόσο, η φετινή μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, δεν θα έχει, για τα στρατόπεδα όλης της χώρας, την αίγλη των προηγούμενων ετών, αφού με εντολή του Δημήτρη Αβραμόπουλου «κόβονται» τα γλέντια και οι πασχαλινές κλασικές και εθιμοτυπικές επισκέψεις πολιτικών στα στρατόπεδα.

Ασφαλώς πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, η οποία βρίσκει απολύτως σύμφωνους και τους αξιωματικούς που χαιρέτισαν την απόφαση, καθώς το κόστος όλων αυτών των εκδηλώσεων ήταν μεγάλο.

Αρνιά στη σειρά να ψήνονται στις σούβλες, ρετσίνα να ρέει άφθονη και τα κόκκινα αβγά ανά χείρας για τα πατροπαράδοτα τσουγκρίσματα δεν συνάδουν με τα Σώματα Ασφαλείας και αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Αβραμόπουλος που προχώρησε στην κατάργηση όλων αυτών, που αν μη τι άλλο είχαν στόχο την «προβολή» των πολιτικών.

Με εντολή του κ. Αβραμόπουλου θα υπάρξει μέριμνα με τις άδειες ώστε οι φαντάροι να περάσουν κάποιες από τις ημέρες των γιορτών στο σπίτι τους, κοντά στις οικογένειές τους.

 

About kymaeditor

Check Also

Στη δημοσιότητα στις 16:30 το σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας από τον υπ. Δικαιοσύνης

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας θα παρουσιάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, …