Λάμψη αστέρων στο μεγάλο λιμάνι

Της… μόδας έχει γίνει τα τελευταία χρόνια να συμπεριλαμβάνονται λαμπερά ονόματα στη λίστα των ψηφοδελτίων στο Δήμο Πειραιά , είτε πρόκειται για βουλευτικές εκλογές, είτε για αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι ηθοποιοί, αθλητές, τραγουδιστές και δημοσιογράφοι είχαν και έχουν την τιμητική τους και βρίσκονται στις προτιμήσεις των υποψήφιων δημάρχων στο μεγάλο λιμάνι.

Μετά λοιπόν τη συμμετοχή του Γιώργου Σιγάλα στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου στις περασμένες εκλογές το 2010, αλλά και τη παρουσία του παλαίμαχου πολίστα Αντώνη Αρώνη, του βετεράνου ποδοσφαιριστή Νίκου Γιούτσου και της τραγουδίστριας Βίκυς Λέανδρος  σε αυτό του Παναγιώτη Φασούλα και στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται  να «λάμψει» η showbiz.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφια δημοτική σύμβουλος πρόκειται να είναι η τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φέρεται να τηλεφώνησε στον δήμαρχο Πειραιώς Β. Μιχαλολιάκο και να του ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη για τη… μάχη. Ένα άλλο τηλεφώνημα πήρε ο δήμαρχος από το πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, η οποία δήλωσε επίσης έτοιμη για τη «μάχη του Πειραιά». Μάλιστα, το ενδιαφέρον του για να συμμετάσχει στο συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου εκδήλωσε και ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Γιάννης Μιτάκης. Απομένει να δούμε εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες…

 

About kymaeditor

Check Also

Δραπετσώνα: Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στον Πολυχώρο Λιπασμάτων

Μια νέα ιδέα υλοποιείται στον Πολυχώρο Λιπασμάτων με τη δημιουργία Ανταλλακτικής και Χαριστικής βιβλιοθήκης.  Οι …