Ληστές -βασανιστές στον Πειραιά- Τρυπούσαν με βελόνες και έβγαζαν τα δόντια των θυμάτων τους

Συμμορία ληστών τρυπούσε με βελόνες και έβγαζε τα δόντια των θυμάτων της στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις ανδρών και μιας γυναίκας για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος ενώ αναζητείται ο τρίτος της παρέας της συμμορίας. ενώ αναζητείται ο τρίτος της παρέας της συμμορίας.

Το φόβο και τον τρόμο είχαν γνωρίσει ηλικιωμένοι άνθρωποι από τα βασανιστήρια στα οποία τους είχε υποβάλει συμμορία ληστών- βασανιστών που εισέβαλε στα σπίτια τους! Πρόκειται για τα θύματα μιας τριμελούς συμμορίας που δρούσε στον Πειραιά.

Όπως αποκάλυψαν τα ίδια τα θύματα οι δράστες τους έγδυναν διατηρώντας πάνω τους τα απαραίτητα, τους πέταγαν στο πάτωμα με τεντωμένα τα άκρα και άρχισαν να τους τρυπάνε το κορμί με βελόνες και σακοράφες, αναγκάζοντας τους να καταπίνουν σκόνη απορρυπαντικού, μέχρι να τος ομολογήσουν σε ποιο σημείο του σπιτιού είναι κρυμμένα τα χρηματα. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να βγάλουν το δόντι μιας άτυχης γυναίκας προκειμένου να ομολογήσει.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, οι ληστές έστηναν καρτέρι στις γειτονιές του Πειραιά, εντόπιζαν τα θύματά τους και στη συνέχεια αφού διαπίστωναν ότι μένουν μόνοι εισέβαλαν και ξεκινούσαν το φρικτό έργο τους.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς :Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Αθηνών

Κατεσβέσθη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, επί της οδού Αθηνών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *