Λυκουρέντζος: Μπακογιάννη ή Δήμας για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κεντροδεξιό Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και μάλιστα προχώρησε και σε ονόματα αναφέροντας αυτά της Ντόρας Μπακογιάννη και του Σταύρου Δήμα.

“O ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις επειδή υπόσχεται στους πάντες τα πάντα…Οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν ένα μαγικό κόσμο και αν έρθουν στη διακυβέρνηση θα προσγειωθούν ανώμαλα”, δήλωσε αρχικά στα Παραπολιτικά 90,1, ο πρώην υπουργός.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι “ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τα 10 χρόνια θητείας του κεντροαριστερού Κάρολου Παπούλια πρέπει να είναι κεντροδεξιός”, τονίζοντας πως “η συζήτηση που δεν γίνεται ως τώρα πρέπει να διεξαχθεί στα όργανα της ΝΔ” και προτείνοντας ως καταλληλότερο πρόσωπο τον Σταύρο Δήμα και από γυναίκες υποψηφίους τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Τέλος, ο κ. Λυκουρέντζος έκανε λόγο για καθυστερήσεις στα θέματα που έχουν να κάνουν σχετικά με την έρευνα για τις λίστες φοροδιαφυγής , την υπόθεση Παπακωνσταντίνου αλλά και το θέμα με τους δημοσίους υπαλλήλους που έβγαλαν αδικαιολόγητα μεγάλα ποσά στο εξωτερικό.

About kymaeditor

Check Also

Κοντονής για ΟΑΚΑ: Το 2015 δεν βρισκόταν ούτε ο φάκελος του έργου

το γεγονός ότι ένα θηριώδες έργο, όπως το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, έχει βασιστεί σε μία άδεια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *