Λύση στο θέμα μεταφοράς μαθητών στη Σαλαμίνα δίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφτηκε την Σαλαμίνα, όπου συγκάλεσε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη Δήμαρχο κ. Νάννου Ρούλα, τις Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους των Επιτροπών Υγείας, Παιδείας κ.α. και τοπικούς φορείς του νησιού.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα του νησιού με κύριο θέμα τη μεταφορά των μαθητών, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την ύδρευση, την αποχέτευση, την αξιοποίηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού και πολλά άλλα.

Σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για την επίλυση του ακανθώδους αυτού προβλήματος και ζήτησε τη συνεργασία όλων, έτσι ώστε να υπάρξει ορθολογισμός από κάθε άποψη των δρομολογίων μέχρι το Φεβρουάριο που θα γίνει η καινούργια προκήρυξη. Σχετικά με τις ελλείψεις σε απορριμματοφόρα και μηχανήματα για την αποκομιδή των απορριμματοφόρων δήλωσε πως θα φροντίσει να μετακινηθούν οχήματα και μηχανήματα από όμορους Δήμους που διαθέτουν.

Τέλος, επισκέφτηκε το υπό κατασκευή Δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο στα Παλούκια και ενημερώθηκε για τα προβλήματα ολοκλήρωσης των εργασιών.

About kymaeditor

Check Also

Ύδρα: Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα

Για την Ύδρα:  Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα για το νησί., …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *