Μάθε πως να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!

Πόσες από μας κάναμε σαν τρελές για αγόρια που είναι αμφίβολο το  αν γνώριζαν την ύπαρξή μας; Πόσες από μας γεμίζαμε τα τετράδια και τα βιβλία μας με το όνομα αυτού που έκανε την καρδιά μας να χτυπάει λίγο πιο δυνατά;
Σίγουρα όλες  μας το έχουμε περάσει αυτό το στάδιο και θα θέλαμε εκ των υστέρων να είχαμε κάνει κάτι έτσι ώστε τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά με το πρώτο μας «κόλλημα» (αχ… πόσο μου αρέσει αυτή η λέξη!)
Αποφάσισα λοιπόν να παραθέσω κάποια απλά πράγματα που θα μπορούσαν να τον κάνουν να εκτιμήσει αυτό που μέχρι τώρα δεν έχει δει. Ας ξεκινήσω με την αυτοπεποίθηση που είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα. Πάντα νομίζουμε πως όλες οι άλλες έχουν καλύτερο σώμα, καλύτερα μαλλιά, καλύτερο ντύσιμο και αυτό φαίνεται! Είναι βασικός κανόνας το να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας γιατί το αντίθετο βγαίνει αμέσως προς τα έξω. Τα αγόρια είναι σαν τα σκυλιά, μυρίζονται τον φόβο και την έλλειψη αυτοπεποίθησης και δεν πλησιάζουν (κάπως σαν τους βρικόλακες με το σκόρδο). Οι ιστορίες τύπου Bella με τον Edward στο Twilight όπου η ντροπαλή κερδίζει τον σούπερ κούκλο, είναι απλά αστικός μύθος που ισχύει σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις και συνήθως με μεγαλύτερης ηλικίας άντρες (βλέπε τον Edward ο οποίος ήταν εκατόν κάτι χρονών ;-) ) Όλοι οι υπόλοιποι προτιμούν την κοπέλα που ξέρει ότι είναι όμορφη, έξυπνη και μπορεί να έχει όποιον θέλει (ακόμα και αν αυτό μπορεί να μην ισχύει σε πολλές περιπτώσεις), γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να την κυνηγήσουν και να αποδείξουν την υπεροχή τους κερδίζοντάς την.
Δεύτερη και πολύ σημαντική είναι η συμπεριφορά σου προς εκείνον. Εαν είναι ο απόλυτος θεός αυτός που σου αρέσει και εκείνος το ξέρει… τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Ωωωω ναι καλά μ” ακούσατε πιο εύκολα. Οι ωραίοι άνδρες σοκάρονται όταν μια γυναίκα δεν τους δίνει σημασία και αρχίζουν να  αναρωτιούνται για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Αυτόματα η γυναίκα αυτή γίνεται ενδιαφέρουσα και διαφορετική από τις υπόλοιπες. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, είναι πολύ σημαντικό να τους κάνετε να εισπράττουν το φλερτ σας, χωρίς όμως να φανεί πως λιώνετε κάθε φορά που σας χαμογελάει αυτός που σας αρέσει. Η μερική αδιαφορία είναι το απόλυτο όπλο κατάκτησης ενός άνδρα. Σκωτσέζικο ντους. Τώρα μ” αρέσεις, τώρα όχι και τόσο… (Αν δείτε την ταινία French Kiss, θα καταλάβετε πως αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο των Γαλλίδων- για αυτό έχουν και την φήμη!)
Και πάμε στον τελευταίο παράγοντα που παίζει τεράστιο ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ, η οποία δεν είναι άλλη από  την διαφορετικότητα. Η κάθε μια από μας είναι διαφορετική, με τα δικά της χαρίσματα και τις δικές της αδυναμίες. Η εικόνα που έχουν οι άλλοι για μας, συνήθως δεν είναι άλλη από την εικόνα που έχουμε εμείς οι ίδιες για τον εαυτό μας. Άρα είναι πολύ σημαντικό το να φαίνεται η προσωπικότητα κάποιου στο στιλ του. Σε μια εποχή όπου όλες ντύνονται και βάφονται το ίδιο (λες και βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο βρε παιδί μου!), το να μπορέσει κάποια να διαφοροποιηθεί και να λανσάρει την προσωπική της αισθητική, την κάνει αυτόματα δυναμική και άξια ενδιαφέροντος.
Ό,τι και να κάνετε πάντως να θυμάστε πάντα πως η δύναμη του χαρακτήρα σας και η προσωπικότητά σας είναι τα πιο σημαντικά σας όπλα. Αξιοποιείστε τα λοιπόν στο έπακρον και go get him!!

About kymaeditor

Check Also

Οι εκδηλώσεις μνήμης για την Νταϊάνα «βυθίζουν» τη δημοτικότητα του Καρόλου.

Να πέφτει κατακόρυφα η δημοτικότητά του ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης για την 20η επέτειο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *