Μάρδας: Aνοησίες τα περί πτώχευσης

Ανοησίες χαρακτήρισε τα σενάρια περί πτώχευσης ο Δημήτρης Μάρδας.  Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έστειλε μήνυμα μέσω facebook και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας.

Ο κ. Μάρδας διαβεβαιώνει πως όλες οι κρατικές υποχρεώσεις ως το τέλος του μήνα μπορούν να αποπληρωθούν, ενώ υποστηρίζει έχουν ήδη εξασφαλιστεί τα χρήματα για την δόση του ΔΝΤ στις 9 Απριλίου.

Ο Δημήτρης Μάρδας έγραψε συγκεκριμένα:

«Kαι ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας… Παρά τις ανοησίες που διαβάζω περί πτώχευσης την Μεγάλη Πέμπτη (και γιατί όχι Μεγάλη Παρασκευή άραγε;) σε διάφορα blogs κ.λπ, οι υποχρεώσεις μας απέναντι στο ΔΝΤ θα πληρωθούν κανονικά και τα χρήματα γι’ αυτό έχουν δεσμευτεί από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Άλλες υποχρεώσεις σε τρίτους (ΔΝΤ, ΕΚΤ) δεν έχουμε έως το τέλος του μήνα και με τα δεδομένα που έχουμε, όλα (μισθοί συντάξεις κ.λπ) πληρώνονται κανονικά τον Απρίλιο… και οι διαπραγματεύσεις βέβαια τρέχουν!

Αν και μπορεί να θεωρηθεί τολμηρή η ακόλουθη άποψη, έχω την αίσθηση, με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και τα όσα προσδοκούμε να θα υλοποιηθούν, ότι τα δύσκολα τα αφήσαμε πίσω μας.

Το μόνο που μένει είναι να πάψει η ασφυξία στην αγορά».

About kymaeditor

Check Also

Σε 24 δόσεις, αντί 12, μπορούν πλέον να ρυθμίζονται οι οφειλές στον e-ΕΦΚΑ

Σε 24, αντί 12 που ίσχυε μέχρι σήμερα, αυξάνονται οι μηνιαίες δόσεις των υπό ρύθμιση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *