Ολοκληρώνονται οι ασφαλτικές εργασίες στο ανακατασκευασμένο τμήμα της οδού Ποταμού, στον Κορυδαλλό και αφού τοποθετηθούν οι φωτεινοί σηματοδότες θα δοθεί, μέσα στην εβδομάδα, στην κυκλοφορία.
Στην διάρκεια των εργασιών έγινε επαναχάραξη της οδού Ποταμού, από την οδό Καραολή Δημητρίου έως την οδό Οδυσσέως, ώστε πλέον να έχει σταθερό πλάτος οδοστρώματος, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αναμενόμενου φόρτου βαρέων οχημάτων και να είναι ασφαλής για οχήματα και πεζούς.
Να σημειωθεί ότι ο δρόμος, που συνδέει τον Κορυδαλλό με το Χαϊδάρι, έχει αυξημένη κυκλοφορία και λόγω της προηγούμενης ανορθόδοξης χάραξης είχαν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα.
Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης και ενώ θα έχει δοθεί ο δρόμος στη κυκλοφορία θα γίνει η διαγράμμιση του οδοστρώματος και θα προχωρήσει η φύτευση της νέας νησίδας.
Το έργο προϋπολογισμού 1.100.000€ χρηματοδοτήθηκε από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης επισκέφθηκε προ ημερών μαζί με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη τον χώρο εργασιών και σε δήλωσή του επεσήμανε ότι «τα έργα οδικής ασφάλειας είναι σε πρώτη προτεραιότητα καθώς οι ανάγκες στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά είναι πολλές και χρονίζουσες. Το έργο της οδού Ποταμού ήταν από τα πιο σημαντικά λόγω των πολλών τροχαίων ατυχημάτων, που είχαν γίνει εκεί και με την ολοκλήρωσή του θα έχουμε στο εξής έναν ασφαλή δρόμο».
