Μέχρι το 2021 στο Γήπεδο της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός.

Παο
Παράταση μέχρι το 2021 δίνει στον Παναθηναϊκό, τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, προκειμένου να παραμείνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ενδεχομένως να πραγματοποιήσει, στο μεταξύ, και έργα βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
Η τροπολογία συγκροτείται από 25 παραγράφους, μία από τις οποίες δίνει παράταση δέκα ετών στην εξαίρεση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από την υποχρέωση κατεδάφισης του.

Η αρχική ρύθμιση, έδινε διορία πέντε ετών για την κατεδάφιση του γηπέδου, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης της περιοχής, με αρχή του χρονοδιαγράμματος το 2011 – ωστόσο, όπως διαπιστώνεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας, «δεν έχουν υλοποιηθεί έργα» στο πλαίσιο αυτό.

«Η αναπροσαρμογή του χρονικού διαστήματος, συνάδει με τον σκοπό του νομοθέτη για τη διατήρηση των εν λόγω εγκαταστάσεων έως την ολοκλήρωση των αντίστοιχων έργων στην περιοχή επέμβασης, αλλά και την από χρονικής απόψεως ρεαλιστική πραγμάτωση τυχόν εργασιών στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για λόγους λειτουργικότητας και ασφάλειας εγκαταστάσεων», σημειώνεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας.

About kymaeditor

Check Also

Προσωρινή διακοπή στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός λόγω επεισοδίων – Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» με αποτέλεσμα να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *