Μήνυμα Κουμουτσάκου σε Δούρου: Μην ξεχαστεί ο Πόρος μόλις τα νερά από τις πλημμύρες στεγνώσουν

Στις ζημιές σε κτίρια και έργα υποδομής που υπέστη ο Πόρος εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης αναφέρθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος που άσκησε έντονη κριτική στη Ρένα Δούρου.

Ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «τα πρωτόγνωρα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί του Πόρου λόγω της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και καταστροφές σε πολλές περιοχές του νησιού, ειδικότερα στο Συνοικισμό, το Κανάλι και το Ασκέρι».

«Η κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής ήταν υπαρκτή αλλά όχι επαρκής. Η πρόσκαιρη αντιμετώπιση πρέπει να συμπληρωθεί τάχιστα με την αποκατάσταση των υποδομών θωράκισης του ποταμού στην περιοχή του Συνοικισμού με την ανοικοδόμηση, ενίσχυση και επέκταση των προστατευτικών τοιχίων», συνεχίζει ο κ. Κουμουτσάκος και προσθέτει:

«Αποκατάστασης επίσης χρήζουν πολλές υποδομές του νησιού και βέβαια είναι αναγκαία η υποστήριξη εκείνων των οποίων οι περιουσίες υπέστησαν μεγάλες ζημιές. Ειδική μέριμνα και φροντίδα χρειάζεται επίσης το κοιμητήριο του νησιού.

Καλούμε την κ. Δούρου και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη να μην ξεχάσουν τον Πόρο μόλις τα νερά από τις πλημμύρες στεγνώσουν».

About kymaeditor

Check Also

Στη δημοσιότητα στις 16:30 το σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας από τον υπ. Δικαιοσύνης

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας θα παρουσιάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *