“Μαύρη τρύπα” πολλών εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Μαραθώνα βρήκε ο Ψινάκης

«Μαύρη» τρύπα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στα οικονομικά του Δήμου βρήκε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα, έχει μπει με τα μούτρα στη δουλειά και ανακάλυψε λαβράκι στα ταμεία του Δήμου.

«Βρήκα καμένη γη, δηλαδή τι καμένη, χαμός με τα οικονομικά του δήμου. Σε λίγο καιρό θα γίνουν και ανακοινώσεις» έλεγε ο δήμαρχος, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Είχε βάλει, όπως εκμυστηρεύθηκε, ορκωτούς λογιστές να ψάξουν τα οικονομικά του δήμου και από τους πρώτους υπολογισμούς βρήκαν ένα έλλειμμα αρκετών εκατομμυρίων. Και τώρα τι θα γίνει;

Μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του έσβησε όλα τα αρχεία από το επίσημο site του δήμου (το οποίο είχε δημιουργήσει ο προκάτοχός του), πλην ενός: αυτό που έλεγε ότι ο προκάτοχός του «παρέλαβε από τον δήμο 45 εκατ. ευρώ έλλειμμα και παρέδωσε 2 εκατ. ευρώ πλεόνασμα».

«Το κράτησα ως απόδειξη για όσα θα επακολουθήσουν» είπε με νόημα.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Ξεκινούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2025 ξεκινούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου  με την καθιερωμένη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *