Μεγάλες αλήθειες από το Σάκη Ιωαννίδη.

Σάκης Ιωαννίδης

Με ειλικρίνεια, αυστηρότητα και ευθυκρισία έκανε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ , Σάκης Ιωαννίδης, έκανε τον απολογισμό της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης. Στην εισήγησή του, ο Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

Η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε αύξηση 4 ποσοστιαίων μονάδων στο ηλικιακό κοινό 18-34 σε σχέση με το 2012.
Πιο συγκεκριμένα, στο ηλιακό κοινό 18-34 η Νέα Δημοκρατία σημείωσε τη δεύτερη καλύτερή της επίδοση.
Τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ είχε δυναμική παρουσία στον προεκλογικό αγώνα. Αξιομνημόνευτη είναι η παρουσία της σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις καθώς και σε ολόκληρη εκλογική διαδικασία.
Ο Σάκης Ιωαννίδης χαρακτήρισε καθαρή την ήττα της Νέας Δημοκρατίας και στάθηκε στο γεγονός ότι οι πολίτες  τοποθετήθηκαν απέναντι στο σκληρό διακύβευμα που τέθηκε, ενώ τόνισε ότι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του κόμματος έμειναν στο σπίτι τους, αγνοώντας τις ακραίες φωνές και την στρατηγική του φόβου.
Επιπλέον, σχετικά με την συμπεριφορά πρώην κυβερνητικών στελεχών, είπε συγκεκριμένα: “Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες Υπουργό της Κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών”. “Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ του στυλ δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν”. Η αναφορά φυσικά φωτογράφισε τον Άδωνη Γεωργιάδη, που ως Υπουργός Υγείας είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με την παραπάνω αποστροφή του.
Κλείνοντας την ουσιαστική και μακροσκελή τοποθέτησή του, ο Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε πως θα συγκλιθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες τα όργανα της ΟΝΝΕΔ ζητώντας παράλληλα να πράξει το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία.
Μας προκαλεί μεγάλη ανάταση το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα σε αυτή τη χώρα άνθρωποι  και μάλιστα νέοι που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και τη δύναμη να δείξουν τους οσφυοκάμπτες!

About kymaeditor

Check Also

Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου στην Αθήνα: Το μπόνους των 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό και τα σχέδια για μαζικό χτύπημα

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα μετά τη σύλληψη δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *