«Μεγάλες οι ευθύνες του Θεοχάρη για τον ΕΝΦΙΑ»

Πυρά κατά του Χάρη Θεοχάρη εκτόξευσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης  αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ. Ο υπουργός Ναυτιλίας σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ, επέρριψε ευθύνες και τις όποιες αβλεψίες και λάθη  στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων στον πρώην γενικό γραμματέα Εσόδων.

«Ο γγ. Εσόδων διαχειριζόταν τα θέματα, σαφέστατα υπάρχουν ευθύνες του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου με τους φόρους. Ο αρμόδιος για την υλοποίηση γγ. δεν είχε προετοιμάσει καλά το σύστημα αυτό. Έγιναν λάθη» ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης και συμπλήρωσε: «Περιμένω και περιμένουμε τον κ. Χαρδούβελη να μάς πει τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ».

Πρόσθεσε ότι «όταν κανείς κάτι καινούργιο δεν θα είναι όλα μετρημένα στον πόντο, δεν είναι καλοκουρδισμενο σύστημα το δημόσιο… Το θέμα είναι να παραδεχθούμε τα λάθη μας, και να προχωράμε».

Η απάντηση Θεοχάρη

Από την πλευρά του, ο Χάρης Θεοχάρης απάντησε άμεσα σε σκληρή γλώσσα στον υπουργό. «Βλέπω Υπουργό στο Σκάι να ξεφτιλίζεται. Αν δεν ξέρει τα θέματα ας μην μιλάει καλύτερα», έγραψε στο twitter, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, σχολιάζοντας την εμφάνιση του υπουργού.

About kymaeditor

Check Also

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία των οχημάτων στην νέα εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου από τον κόμβο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *