Μεγάλος νικητής στις εκλογές της ΚΕΔΕ ο Πατούλης

Μεγάλος θριαμβευτής στις εκλογές της ΚΕΔΕ ήταν ο Γιώργος Πατούλης αφού πήρε την απόλυτη πλειοψηφία στις εκλογές της ΚΕΔΕ. Ο 

Ο  συνδυασμός του δημάρχου Αμαρουσίου  κέρδισε 16 έδρες και 251 ψήφους, στο σύνολο των 487. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο κ. Πατούλης αναδεικνύεται στον μοναδικό κυρίαρχο στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

“Αλλάζουμε σελίδα  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”

“Ενωμένοι προχωρούμε, και μαζί “αλλάζουμε σελίδα” στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με πρόγραμμα, συνέπεια και μέσα από ένα ξεκάθαρο πλαίσιο αρχών, θέσεων και διεκδικήσεων δημιουργούμε μία θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη και οικονομικά αυτάρκη Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να την καταστήσουμε και πάλι πρωταγωνιστή στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα. Με δυνατή φωνή, πέρα από κομματικές αγκυλώσεις και με ισότιμη μεταχείριση, δημιουργούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση που μας αξίζει.  Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους, που έδωσαν δυναμικό “παρών” στην ψηφοφορία και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Κίνημα Ανατροπής».

Οι 16 έδρες που κατέλαβε το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εξέλεξε 12 δημάρχους και 4 δημοτικούς συμβούλους.

Η Νέα Αυτοδιοίκηση του  Δήμαρχου  Νίκαιας-Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, κατέλαβε 3 έδρες και 51 ψήφους

Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση, από το ΠΑΣΟΚ,  κατέλαβε 8 έδρες και 124 ψήφους εκλέγοντας 4 δημάρχους και 4 δημοτικούς συμβούλους.

Η Νέα Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, κατέλαβε 3 έδρες και 51 ψήφους εκλέγοντας 2 Δημάρχους και 1 δημοτικό σύμβουλο.

Η Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής τον δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα, κατέλαβε 3 έδρες και 47 ψήφους εκλέγοντας 1 Δήμαρχο και 2 δημοτικούς συμβούλους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ελπίδα Παντελάκη, έλαβε 11 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 3 λευκά ψηφοδέλτια.

 

 

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου φωτισμού και εξωραϊσμού 7 Γεφυρών

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, οι εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου φωτισμού αλλά και εξωραϊσμού των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *