«Μεσάζοντες μονοπωλιακών συμφερόντων οι Μιχαλολιάκος, Μώραλης»

Δριμεία επίθεση κατά των Βασίλη Μιχαλολιάκου και Γιάννη Μώραλη εξαπέλυσε η Ελπίδα Παντελάκη. Η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά απευθυνόμενος στους δύο αντιπάλους της, τους κατηγόρησε ότι είναι «μεσάζοντες μονοπωλιακών συμφερόντων και ότι «υποστηρίζουν την πολιτική της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου και της Ε.Ε».

Αναλυτικά η δήλωση

Σε δήλωση που διένειμε αναφέρει τα εξής: Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις παρουσιάσεις των ψηφοδελτίων των κυρίων Μιχαλολιάκου και Μώραλη είναι ότι και οι δύο είναι μεσάζοντες μονοπωλιακών συμφερόντων. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τη σύνθεση των ψηφοδελτίων των δύο συνδυασμών, που στην πλειοψηφία τους είναι επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και πολιτικά στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, δοκιμασμένοι όλοι στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Υποστηρίζουν την πολιτική της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου και της Ε.Ε., που η πείρα μας λέει ότι συνοδεύεται από ξήλωμα των εργατικών δικαιωμάτων, ανεργία, λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος από τη μια και χρηματοδότηση και ισχυρές φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο από την άλλη. Ταυτίζονται σε αυτή τη γραμμή και τσακώνονται για το ποια συμφέροντα θα αποκτήσουν καλύτερες θέσεις στη μοιρασιά της πίτας του λιμανιού.

Ο κόσμος του μόχθου και της βιοπάλης να βγάλει τα συμπεράσματά του και να ψηφίσει με βάση τα πραγματικά του συμφέροντα. Η ελπίδα των εργαζομένων, της νεολαίας και του λαού βρίσκεται στα δικά του χέρια. Βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης του, στη διεκδίκηση μιας προοπτικής που να βάζει σε προτεραιότητα τις δικές του ανάγκες και όχι την κερδοφορία του κεφαλαίου. Βρίσκεται στη σύγκρουση με τις πολιτικές της Ε.Ε.

Να απορρίψει τους εκλεκτούς των εφοπλιστών και των βιομηχάνων και να δυναμώσει τη δική του δύναμη. Γι’ αυτό ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση σε περιφέρεια Αττικής και δήμο Πειραιά.

About kymaeditor

Check Also

80 χρόνια από τη Μάχη της Κοκκινιάς Εκδηλώσεις μνήμης διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη Μάχη της Κοκκινιάς που έγινε στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *