«Μετά από 5 χρόνια ο Πειραιάς να έχει αλλάξει στο 100%»

Σε δήλωση προέβη ο επικεφαλής της παράταξης “Πειραιάς νέα αρχή” Ιωσήφ Βουράκης, κατά την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Πειραιά και ευχήθηκε στον Γιάννη Μώραλη «μετά από 5 χρόνια ο Πειραιάς να έχει αλλάξει στο 100%».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή θητεία και καλή δύναμη σε όλους μας! Όπως είπαν και οι προλαλλήσαντες, επιβάλλεται να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας διαφορές και πιθανές κόντρες και να παλέψουμε για να αλλάξουμε τις ζωές των Πειραιωτών.

Έχουμε την τύχη να ζούμε στον Πειραιά αλλά και την ατυχία να ζούμε σε αυτόν τον Πειραιά που καθημερινά βουλιάζει!

Η εντολή των Πειραιωτών προς όλους μας ήταν να αγωνιστούμε για το μέλλον της πόλης μας και αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Όμως ο Πειραιάς έχει και παρελθόν που δυστυχώς υποβάθμισε την πόλη , παρελθόν που έχει ονοματεπώνημο και αυτό δεν πρέπει να το παραβλέψουμε…

Κύριε δήμαρχε, ελπίζω να πετύχετε στο έργο σας και μετά από 5 χρόνια ο Πειραιάς να έχει αλλάξει στο 100%. Οι ελπίδες μου γίνονται πιο ισχυρές καθώς δεν έχετε καμία σχέση με την πολιτική, γιατί όπως έχει δείξει τόσο το πρόσφατο όσο και το μακρινό παρελθόν, το πάντρεμα πολιτικής και τοπικής αυτοδιοίκησης έχει άσχημα αποτελέσματα.”

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Πορεία υλοποίησης έργων σε Κύθηρα-Αντικύθηρα

Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Κυθήρων – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *