Μεταφορά των Δικαστηρίων στο κτίριο της Ραλλείου προτείνει ο Μώραλης

Το φλέγον θέμα της  μεταφοράς των Δικαστηρίων  βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Παρασκευή ο Γιάννης Μώραλης με τους δικηγόρους του Πειραιά. Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης συνομίλησε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργο Σταματογιάννη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και κατέθεσε τη δική του πρόταση ενώ  ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του δικηγορικού κόσμου της πόλης ότι θα αγωνιστεί στο πλευρό τους προκειμένου να μην μεταφερθούν τα δικαστήρια εκτός ορίων του Δήμου, προκρίνοντας τη μεταφορά τους, με συγκεκριμένο, κοστολογημένο σχέδιο στο κτίριο της Ραλλείου.

Ο κ. Μώραλης συνοδευόταν από νομικούς, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο κ. Μώραλης ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του δικηγορικού κόσμου της πόλης ότι θα αγωνιστεί στο πλευρό τους προκειμένου να μην μεταφερθούν τα δικαστήρια εκτός ορίων του Δήμου, προκρίνοντας τη μεταφορά τους, με συγκεκριμένο, κοστολογημένο σχέδιο στο κτίριο της Ραλλείου.

Μετά την συνάντηση ο κ.Μώραλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό για το οποίο προσωπικά δεσμεύομαι είναι ότι από αύριο το πρωί – όχι μέχρι να γίνουν οι εκλογές και αν εκλεγούμε – θα δώσουμε μια ισχυρή μάχη, ως συνδυασμός σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης, για να μπορέσουμε να πείσουμε την κυβέρνηση για το αυτονόητο: ότι είναι ανεπίτρεπτη η μεταφορά των δικαστηρίων εκτός Δήμου Πειραιά. Όλες οι πόλεις έχουν δικαστικά μέγαρα τα οποία τις κοσμούν και ο Πειραιάς έχει μια ιστορία. Θα δώσουμε μια ισχυρή μάχη και να ξέρουν, όσοι παίρνουν τις αποφάσεις, ότι δεν θα υποχωρήσουμε σε αυτή την πιθανότητα».

Παρουσίαση υποψηφίων την Δευτέρα 28 Απριλίου

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα 28 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (19.00) ο Γιάννης Μώραλης παρουσιάζει όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής».

 

About kymaeditor

Check Also

Ελληνική Λύση: Ερώτηση για τη βραχονησίδα Απόνησο του Αγκιστρίου

Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης της Β’ Περιφέρειας Πειραιά , κ, Ασημακοπούλου Σοφία-Χάιδω κατέθεσε ΠΡΟΣ: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *