“Με έχουν πυροβολήσει γιατί ασχολούμαι με το δήμο Μαραθώνα”

Ακριβα φαίνεται να πληρώνει το τίμημα της ενασχόλησής του με το δήμο Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης αφού σε τηλεοπτικές του δηλώσεις τόνισε πως εξαιτίας αυτής τος της ενασχόλησης έχει δεχθεί μέχρι και πυροβολισμό.

«Στο δικό μας δήμο γίνονται πολλά άσχημα πράγματα γιατί ακόμα τα γκανγκστεράκια δεν το έχουν μάθει ότι άλλαξε το θέμα και κάνουν κουρ@@μαγκιές, αλλά αυτά δεν περνάνε. Εχουμε συνέχεια, εμπρησμούς, απειλές, εκβιασμούς, μας πυροβολούν, μας έχουν κάνει τα πάντα», είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα στο «Ε» και πρόσθεσε: «Μέχρι και πυροβολισμό έχω φάει».

«Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι και ”κυνηγάω” τον πρώην Δήμαρχο είναι ότι φρόντισε να μου αφήσει έναν Δήμο, εκτός του τι είχε κάνει, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι είχε κάνει, αν έχει κλέψει, τι έχει κλέψει και γιατί.

Τον ψήφισαν και καλά τους έκανε. Εμένα με ενδιαφέρει ότι μου άφησε έναν Δήμο με ”βόμβες” να σκάνε και να μου τον αποδομήσει στα χέρια. Αναγκάστηκα να ξεκαθαρίσω αυτή την κατάσταση, οπότε θα σκάνε τώρα βροχή τα πορίσματα», ανέφερε ακόμη μιλώντας για την κατάσταση στο δήμο Μαραθώνα.

About kymaeditor

Check Also

Ομόφωνο Ψήφισμα των Δημοτικών Συμβουλίων Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου για το έργο της Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου

Κατά την κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, με θέμα στην ημερήσια διάταξη «Συζήτηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *