Με απολογίες κατηγορουμένων συνεχίζεται η δίκη για το Noor 1.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία κατάθεσης εγγράφων από την πλευρά των κατηγορουμένων, στη δίκη για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1», η οποία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με απολογίες των κατηγορουμένων.

Στο μεταξύ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αποφυλακιστούν, λόγω παρέλευσης του 18μήνου προφυλάκισης, τέσσερις τουρκικής καταγωγής κατηγορούμενοι. Οι τρεις έχουν βελγική υπηκοότητα και ο τέταρτος, ο Βαλκάν Αξαλάκ, που κατηγορείται ότι έκανε χρέη διερμηνέα σε αυτή την υπόθεση, ελληνική, καθώς είναι Ελληνίδα η μητέρα του.

Για την αποφυλάκισή τους έχει εκδοθεί βούλευμα και θα βρίσκονται σε κατ? οίκον περιορισμό με την υποχρέωση να παρουσιάζονται καθημερινά, στο πλησιέστερο της οικίας που θα διαμένουν, αστυνομικό τμήμα, ενώ τη μεταφορά τους στο εφετείο Αθηνών, θα αναλάβει το τμήμα μεταγωγών της αστυνομίας. Παράλληλα τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Τελετή αναγόρευσης του Καθηγητή Κωνσταντίνου Δασκαλάκη, σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο  Πειραιώς, διοργάνωσε την τελετή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *