Ημέρες θάλασσας

Με επιτυχία η έκθεση για την ανέγερση του παλιού Ρολογιού

Πραγματοποιήθηκαν  παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και μεταλλογλυπτικής του εικαστικού κ. Σταύρου Τζώρτζου, με τίτλο «Αναμνήσεις του αύριο…», στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά . Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις των έργων τέχνης, θα διατεθούν για την ανέγερση του Παλιού Ρολογιού του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ευχαρίστησε θερμά τον εικαστικό κ. Σταύρο Τζώρτζο, που μέσα από την ατομική έκθεση ζωγραφικής, συμβάλλει στην εκπλήρωση του στόχου της εκδήλωσης, που είναι η ανέγερση του Ρολογιού του Πειραιά.

Από την πλευρά του, ο κ. Σταύρος Τζώρτζος ευχαρίστησε τον κ. Μιχαλολιάκο που παρευρέθηκε στην έκθεση και σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Σκοπός της έκθεσης είναι η ενίσχυση του λογαριασμού για την ανέγερση του Ρολογιού του Πειραιά. Είναι η μοναδική φορά που δεν σκέφθηκα αν πρέπει να «φύγει» από κοντά μου ένας πίνακας, γιατί ο σκοπός είναι ιερός. Είναι ένα μεγάλο όνειρο, όχι μόνο του Δημάρχου μας, αλλά και όλων των Πειραιωτών που αγαπούν πραγματικά τον Πειραιά να «αναστηθεί» το Ρολόι.

Εμείς κάποτε θα φύγουμε, όμως το Ρολόι του Πειραιά θα παραμείνει σύμβολο για την πόλη, όπως παραμένει το Δημοτικό μας Θέατρο».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014.

Ώρες έκθεσης: Καθημερινά 10:00 -14:00 και 18:00 – 21:00.

About kymaeditor

Check Also

Κλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο – Βρέθηκαν χειροβομβίδες, Καλάσνικοφ και φυσίγγια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από τον εντοπισμό οχήματος με βαρύ οπλισμό στο Νέο Κόσμο. Όλα ξεκίνησαν χθες όταν αστυνομικοί …