Με επιτυχία ο αγώνας κλασικών αυτοκινήτων ΦΙΛΠΑ στις Σπέτσες

Για δεύτερη χρονιά οι Σπέτσες φιλοξένησαν τον αγώνα κλασικών αυτοκινήτων «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ – Ποσειδώνιο»  με επίκεντρο  το Poseidonion Grand Hotel και με τη συμμετοχή περισσότερων από 90 αντικών.

Τα κλασικά αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν με Ferry Boat στις Σπέτσες,το Σάββατο 18 Απριλίου στην πλατεία Ποσειδωνίου όπου οι θεατές τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Εντυπωσιακές Maserati, Bentley, Porsche και Triumph είναι μερικά από τα συλλεκτικά κομμάτια που πέρασαν από την αψίδα της ΦΙΛΠΑ. Κομμάτια ανεκτίμητης αξίας όπως Cadillac 355A του 1931, Bentley MK VI του 1949, Jaguar XK120 SE του 1954, Maserati Merak του 1975 με το παλαιότερο όχημα να χρονολογείται από το 1920 πήραν τη θέση τους στην πλατεία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Νικητές του αγώνα που έγινε την Κυριακή αναδείχθηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και Νεοκλής Νικολάου με ένα Volkswagen 1302 του 1972, ενώ στα ομορφότερα αυτοκίνητα την πρώτη θέση κατέκτησε μια Cadillac 355A του 1931, ιδιοκτησίας του κ. Γιώργου Μελισσανίδη.

About kymaeditor

Check Also

Μέχρι τις 8/12 συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Έως τις 8 Δεκεμβρίου θα συνεχίσουν οι δικηγόροι την αποχή, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *