Με το… κυάλι αναζητά αντιπεριφερειάρχη Πειραιά η Ν.Δ.

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται για τη Νέα Δημοκρατία η επιλογή του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά. Μπορεί η λύση του Γιώργου Κουμουτσάκου (για Περιφερειάρχη Αττικής) να θεωρείται για πολλούς μέσα στο κόμμα πολύ καλή (για άλλους πάλι όχι), όμως τα γαλάζια διλλήματα για το ποιοι θα τον πλαισιώσουν στις αντιπεριφέρειες και συγκεκριμένα στο μεγάλο λιμάνι,  είναι μεγάλα.

Οι επιλογές της Λεωφόρου Συγγρού δείχνουν να είναι περιορισμένες  αλλά και των  ενδιαφερομένων, για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, αρκετά μειωμένο. Η Νέα Δημοκρατία  έχει βολιδοσκοπήσει πάντως τρεις περιπτώσεις προσώπων. Πρόκειται για την Πασχαλίνα Καλαγιά, την πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας, τον Νίκο Βλαχάκο, διοικητή του νοσοκομείου «Μεταξά» και αδελφό του αδικοχαμένου στην υπόθεση των Ιμίων, Παναγιώτη Βλαχάκου και το δυναμικό νεαρό δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο, Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Και οι τρεις πάντως φαίνεται, με τα μέχρι τώρα δεδομένα,  να μην επιθυμούν την εμπλοκή τους στις επερχόμενες εκλογές.  Η γαλάζια παράταξη εστιάζει το ενδιαφέρον της και στoυς κόλπους των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων του μεγάλου λιμανιού προκειμένου να βρει την ιδανική επιλογή.

Το ψάξιμο συνεχίζεται, ωστόσο ο χρόνος περνάει και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να βρει ένα όνομα που θα κάνει γκελ στο κόσμο του Πειραιά και να μην καταλήξει σε λύσεις ανάγκης.

 

Μ. Κάσσης

About kymaeditor

Check Also

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ύψιστη προτεραιότητα της Κυβέρνησης η ευημερία και η κοινωνική ασφάλεια των πολιτών»

«Οι προοπτικές του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης διαγράφονται θετικές» ανέφερε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής …