Μιχαλολιάκος για τα Δικαστήρια Πειραιά: «Να αναλάβει τις ευθύνες του ο κ. Αθανασίου»

Το θέμα των Δικαστηρίων του Πειραιά βρίσκεται στο επίκεντρο στο μεγάλο Λιμάνι της χώρας. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος από την πλευρά του προέβη σε μία ακόμη δήλωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας ότι το Δικαστικό Μέγαρο πρέπει να παραμείνουν στην οδό Σκουζέ, ενώ απευθύνθηκε και στον Χαράλαμπο Αθανασίου,  λέγοντας του να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αναλυτικά η δήλωση

«Το έχουμε διαμηνύσει προς όλους τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δικαστήρια να φύγουν από το κέντρο της πόλης του Πειραιά. Αυτό είναι καθολική απαίτηση του Πειραϊκού λαού, των φορέων της πόλης και φυσικά του Δημοτικού Συμβουλίου. Ως δήμαρχος πρότεινα το κτίριο της πρώην Ραλλείου, αλλά κάποιοι απεφάνθησαν σε χρόνο ρεκόρ μάλιστα, ότι η λύση δεν είναι συμφέρουσα χωρίς να μάθουμε για ποιον δεν είναι συμφέρουσα.

Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην είναι απέναντι στους πολίτες και στους φορείς του Πειραιά, ανακαλύπτοντας διάφορα προσκόμματα και δικαιολογίες που υπονομεύουν το κύρος και τη σοβαρότητα της πολιτικής. Ζητούμε να παραιτηθεί από την εμμονή του να μεταφέρει τα δικαστήρια στο Ρέντη.

Εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι να προτείνουμε και άλλες λύσεις. Εκείνο που ξεκαθαρίζουμε είναι ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δικαστήρια να φύγουν από τον Πειραιά ούτε μέχρι τις 31 Αυγούστου ούτε και μετά. Τελεία και παύλα.»

 

 

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση στο Άλσος Αγίου Φιλίππου

Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση  διοργανώθηκε χθες από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη ενώ  συμμετείχαν μέλη της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *