Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Πειραιά – ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ – Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης «ΕΞΑΝΤΑΣ»

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ και του Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης «ΕΞΑΝΤΑΣ» υπεγράφη την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στο πλαίσιο Επιστημονικής Εκδήλωσης με θέμα «Η Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, η Επιστημονική Έρευνα και η Επαγγελματική Κατάρτιση στο Λιμενικό Τομέα, τις Εμπορευματικές Μεταφορές και την Εφοδιαστική – Μια Συνδυασμένη Πρωτοβουλία», που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ).

Το Μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πειραιά ο Πρύτανης Καθηγητής κ. Άγγελος Κότιος, εκ μέρους του ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ ο Διευθυντής κ. Ευάγγελος Μπεκιάρης και εκ μέρους του Ινστιτούτου «ΕΞΑΝΤΑΣ» ο Πρόεδρος του και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ κ. Σωτήριος Θεοφάνης.

Αντικείμενο του Μνημονίου Συνεργασίας είναι η σύνδεση της επαγγελματικής κατάρτισης με την έρευνα και την εκπαίδευση, στο εξελισσόμενο περιβάλλον της Λιμενικής Βιομηχανίας, των Εμπορευματικών Μεταφορών και της Εφοδιαστικής, αλλά και συναφών τομέων όπως η ναυπηγοεπισκευή και η περιβαλλοντική και ενεργειακή διάσταση των παραπάνω κλάδων, με την εξασφάλιση ουσιαστικών συνεργειών μεταξύ των τριών φορέων.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Θέματα ημερήσιας διάταξης προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου

Το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά που αφορά την   «Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής» θα πραγματοποιηθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *